Telematica & Beveiliging
Toegangscontrole en deurcommunicatie

De beveiliging van uw pand

Als ondernemer wilt u geen ongewenste gasten in uw pand krijgen. tevens wilt u kunnen beheren tot welke ruimten uw medewerkers toegang hebben.  Daarom zult u op de één of andere manier aan toegangscontrole moeten doen. Omdat u niet 24/7 beschikt over menselijk toezicht zult u dit moeten aanvullen met een vorm van elektronische beveiliging.

Toegangscontrole of toegangsverlening realiseren we met stand-alone systemen van Paxton of geïntegreerd met inbraak beveiliging van Vanderbilt.

Toegangscontrole. Vraag advies aan Van Eck

Voor een advies op dit gebied kunt u zich het beste richten tot een deskundig bedrijf dat beschikt over kennis van de beste en meest praktische apparatuur en van de meest geavanceerde technieken op het gebied van toegangscontrole.

Bij Van Eck kunt u terecht voor een passende oplossing voor het probleem van de toegangscontrole. Voor toegangscontrole zijn diverse elektronische installaties beschikbaar met verschillende mogelijkheden. De keuze voor de juiste apparatuur is afhankelijk van uw wensen, het soort gebouw dat u wilt beveiligen en uw budget.

Wij kunnen u op dit gebied uitvoerig van advies dienen, waarna u een afgewogen beslissing kunt nemen.

Deurcommunicatie

Door een woning uit te rusten met een duurzame, flexibele, elektrische en digitale architectuur, kunnen de bewoners zonder verdere ingrepen meegaan met de tijd. De slimme woning is een woning die zich optimaal laat beveiligen. Met de BTicino deurcommunicatiesystemen heeft optimale toegangscontrole voor ieder appartement, huis, of woon- / zorgcomplex, wat perfect beantwoordt aan de behoeften van iedere gebruiker. Dankzij een grote keuze aan autonome en geïntegreerde oplossingen stellen wij u in staat op ieder moment en locatie de toegang tot uw woning te controleren .

"Van Eck Telematica & Beveiliging" biedt als gecertificeerd partner van BTicino een oplossing voor elke type gebouw.

Voor appartementssystemen is er een brede keuze uit binnen- en buitenposten. 

De binnenposten van BTicino zijn een innovatief gamma met een modern en elegant design en voldoen aan elke installatiebehoefte. Bovendien introduceert BTicino wifi connectiviteit als een standaard in deurcommunicatie. Zo blijft de eindgebruiker altijd en overal verbonden met zijn woning en geniet hij van maximale vrijheid.

Meer informatie of een afspraak

De aanschaf van een systeem voor de controle op de toegang van uw gebouw is niet iets wat u iedere dag doet. Wij begrijpen dan ook dat u waarschijnlijk graag meer informatie wilt inwinnen over de mogelijkheden en daarvoor kunt u natuurlijk bij ons terecht. Onze adviseurs zijn deskundig en kunnen u van alle gewenste informatie voorzien.

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.