Duurzame oplossingen
Oplaadpunt elektrische / hybride auto's

Uw eigen oplaadpunt voor uw elektrische / hybride auto aan huis/bedrijf

In de afgelopen jaren is er een indrukwekkende toename op de markt van elektrische auto’s. Steeds meer autofabrikanten spelen in op deze milieuvriendelijke tendens, waardoor het voor de consument makkelijker en interessanter wordt om te vergelijken. Als u overweegt een elektrische auto aan te schaffen, kan u best ook al even stilstaan bij de mogelijkheden om uw auto ook thuis op te laden.

Momenteel nog geen dekkend netwerk van laadpunten elektrische auto

Ondanks het feit dat het netwerk aan openbare laadpunten voor elektrische auto’s gestaag wordt uitgebreid, is de keuze voor een eigen laadpunt aan huis een verstandige investering. U biedt uzelf immers de garantie dat u snel, veilig en makkelijk kan laden.

Let op de veiligheid

Vooral het aspect veilig speelt een belangrijke rol. Het opladen van een auto is vanzelfsprekend niet te vergelijken met het laden van een mobiele telefoon. Doordat er voor het laden van uw elektrische auto gedurende langere tijd een flinke hoeveelheid stroom wordt gebruikt, kan u het beste geen gebruik maken van een regulier stopcontact. Er bestaat namelijk een reële kans op oververhitting en dus ook brand. Om dit te vermijden bieden wij u een veilige en verantwoorde oplossing: een betaalbaar en innovatief laadpunt aan huis “de EV-Box laadbox/zuil”.

Kenmerken laadpunten elektrische auto

Een laadpunt voor een elektrische auto moet aan een aantal voorwaarden voldoen:
o   Veiligheid: CE certificering en constante controle op de aardweerstand
o   Makkelijk in gebruik: u kan kiezen uit een eenvoudige bediening met een laadpas, een
sleutelschakelaar of een laadknop (aan/uit)
o   Snel te plaatsen: voor het plaatsen van onze laadpunten hanteren wij korte
doorlooptijden 
Er kunnen tenslotte ook nog keuzes worden gemaakt in de uitvoering
(model en kleur), het laadvermogen (van 3,7kW tot en met 22kW) en het al dan niet laten
paatsen van een vaste laadkabel.

De EV-laadbox/zuil: geschikt voor alle types elektrische auto’s

Dankzij de hoogtechnologische toepassing van alle moderne technieken in de markt van het elektrisch rijden, koopt u bij ons niet alleen een laadbox/zuil, u krijgt er de service bij van ons als erkend installateur met vele jaren ervaring. Onze overtuiging voor milieuvriendelijke toepassingen en onze jarenlange ervaring bieden u een goede basis voor een juiste keuze laadpunt.

Neem vrijblijvend contact op

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden voor de installatie en plaatsing van de laadbox/zuil in uw woning/bedrijf. Hierin adviseren wij u over de diverse toepassingen voor het veilig opladen, zodat u snel en veilig op weg kan met uw elektrische/hybride auto. Neem hier vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.