Inspecties
NEN 3140 keuring elektrische installaties/SCIOS Scope 8

Een NEN 3140 keuring elektrische installaties/SCIOS Scope 8 inspectie laten verzorgen door Van Eck

Als werkgever heeft u te maken met de Arbeidsomstandighedenwet. Volgens artikel 3 bent u verplicht om te zorgen voor de veiligheid en de gezondheid van uw werknemers. Een goede en veilige elektrische installatie hoort hier ook bij.

‘Van Eck’ kan u van dienst zijn met het verzorgen van inspecties van uw elektrische installatie(s).

Waarom een NEN 3140 keuring elektrische installaties/SCIOS Scope 8 inspectie? 

Het werken met elektrische installaties brengt risico’s met zich mee. Het is aan de werkgever om de risico’s te beperken.

In artikel 3.2 van het Arbeidsomstandighedenbesluit staat dat een arbeidsplaats regelmatig gecontroleerd moet worden ter bescherming van de werknemers.

 Een periodieke inspectie volgens de SCIOS Scope 8 is gebaseerd op de NEN 3140. Het uitvoeren van een periodieke inspectie van elektrische installaties helpt de werkgever bij het minimaliseren van de risico’s en kan de hij/zij tegemoetkomen aan de vereiste.

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.