Inspecties
Thermografisch onderzoek

Maak uw omgeving veiliger met Thermografisch Onderzoek!

Met thermografisch onderzoek kunt u zichtbaar maken wat normaal gesproken niet met het oog waarneembaar is. Dankzij de infrarood techniek waar thermografisch onderzoek gebruik van maakt kunnen warmteverschillen in beeld gebracht worden. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld slechte verbindingen in groepenkasten of overbelastingen ontdekt worden.

Hoe werkt thermografisch onderzoek?

Elk object straalt infraroodstraling uit. De conditie van het oppervlak van het object is bepalend voor de hoeveelheid straling. Een infrarood camera vertaalt de opgevangen straling naar een zogenaamde thermogram, een kleurweergave van de hoeveelheid infraroodstraling.

Van Eck is deskundig

Van Eck heeft de kennis, apparatuur en ervaring in huis om voor u een thermografisch onderzoek uit te voeren aan uw elektrische installatie(s). Ook kunnen wij de resultaten van het onderzoek analyseren en u adviseren over eventueel te nemen maatregelen.

U ontvangt een volledige rapportage over de staat van de onderzochte onderdelen met een advies voor de eventueel te nemen maatregelen. Ook bij de uitvoering daarvan kunnen wij u vanzelfsprekend van dienst zijn.

Eerst meer informatie?

Wilt u weten of een onderzoek in uw situatie zinvol is? Of wilt u meer weten over de kosten van het onderzoek? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen op basis van uw vragen advies uitbrengen en u een opgave geven van de kosten van het onderzoek. U zult zien dat de prijs meevalt aangezien wij er alles aan doen om kwaliteit tegen een zo laag mogelijk tarief aan te bieden. Ook voor een eventueel vervolgtraject kunt u een beroep doen op Van Eck en hiervoor brengen wij natuurlijk eerst offerte uit, zodat u weet met welke kosten u rekening moet houden. Bedenk dat voorkomen beter is dan genezen. De relatief kleine investering in een onderzoek weegt niet op tegen de schade die u kunt voorkomen door tijdige ontdekking van gebreken.

Neem contact op!

Als dit in uw situatie nuttig is zullen wij het onderzoek met de grootste deskundigheid uitvoeren. U zult met het onderzoek altijd geholpen zijn omdat het een geruststelling is wanneer alles in orde blijkt. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan kunt u dankzij het onderzoek tijdig maatregelen nemen en erger voorkomen.

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.