Van Eck: al 100 jaar elektrotechniek

Van Eck heeft jarenlange ervaring en staat bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Het is een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe elektrotechnische installaties als renovatie van bestaande. We garanderen een lange levensduur van de installaties en werken met onderdelen van hoge kwaliteitswaarden van gerenommeerde merken zoals o.a. Hager, Jung, Busch-Jeager, Attema, Nexans, Eupen etc.

Van Eck houdt zich ook bezig met MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is expert in het adviseren van de mogelijkheden tot energiebesparing. Zij levert een energiebesparingsrapport met advies tot maatregelen voor stroombesparing. Er wordt waar mogelijk gewerkt met duurzaam geproduceerde materialen. Van Eck is ook gecertificeerd elektro-installateur en beschikt over de nodige certificaten voor keuring en inspectie van elektrische installaties.

Kunnen wij u adviseren over uw elektrotechnische installatie? Neem contact met ons op.


Van Eck
Industrieweg 25
4181 CA Waardenburg
Tel. 0418 – 651341
E-mail info@eck.nl

Van Eck is volledig vertrouwd op het gebied van :

Elektrotechniek

Van Eck Elektro is al ruim 100 jaar uw leverancier en installateur voor de nieuw- en verbouw in onder meer bedrijven, kantoren, winkels, woningen, scholen, instellingen en voor speciale projecten op het gebied van innovatie en renovatie.

Telecom

Van Eck is sinds 1992 uw partner voor het leveren, installeren en onderhouden van telefoonsystemen voor zowel klein- als zakelijk gebruik.

Duurzame oplossingen

Maatschappelijk verantwoorde elektrotechnische oplossingen hebben voor Van Eck geen geheimen meer. Wij zijn uw specialist in advies en realisatie van duurzame oplossingen die ook u energie gaan besparen.

Veiligheid

Onlosmakelijk verbonden met onze dienstverlening is veiligheid. Wij beschikken over een vast team van gecertificeerde specialisten zodat u de zekerheid van een veilige installatie kunt genieten. Ook zijn wij ook uw partner op het gebied van eigen veiligheid in de vorm van beveiligingsinstallaties.

Inspecties

Als bedrijf wordt u waarschijnlijk regelmatig geconfronteerd met wetten, regels en voorschriften met betrekking tot uw elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Iedereen heeft ermee te maken. Wij hebben opgeleid personeel om inspecties en keuringen uit te voeren.