Diensten

Elektrotechniek

Van Eck Elektro is al ruim 100 jaar uw leverancier en installateur voor de nieuw- en verbouw in onder meer bedrijven, kantoren, winkels, woningen, scholen, instellingen en voor speciale projecten op het gebied van innovatie en renovatie.

Telematica

Van Eck is sinds 1992 uw partner voor het leveren, installeren en onderhouden van telefoonsystemen voor zowel klein- als zakelijk gebruik.

Duurzame oplossingen

Maatschappelijk verantwoorde elektrotechnische oplossingen hebben voor Van Eck geen geheimen meer. Wij zijn uw specialist in advies en realisatie van duurzame oplossingen die ook u energie gaan besparen.

Veiligheid

Onlosmakelijk verbonden met onze dienstverlening is veiligheid. Wij beschikken over een vast team van gecertificeerde specialisten zodat u de zekerheid van een veilige installatie kunt genieten. Ook zijn wij ook uw partner op het gebied van eigen veiligheid in de vorm van beveiligingsinstallaties.

Inspecties

Als bedrijf wordt u waarschijnlijk regelmatig geconfronteerd met wetten, regels en voorschriften met betrekking tot uw elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Iedereen heeft ermee te maken. Wij hebben opgeleid personeel om inspecties en keuringen uit te voeren.